Ik doe mee aan Last Man Standing op 20 juni 2020

Anna Knobbout

( Lid van team: Onze glimlach )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 250 (6%)

Hi, ik ben Anna, 19 jaartjes oud. Door m'n eigen ervaringen en de wil om het voor iedereen beter te maken die met mentale problemen heeft, vind ik het super belangrijk om mee te doen aan Last Man Standing. Samen kunnen we dit!
Dit jaar heb ik een gedichtenbundel uitgebracht om jonge mensen te helpen met een depressie en ze te laten zien dat het leven uiteindelijk ook weer mooi kan zijn. De boekpresentatie hiervan was ook met m'n bandje, waarin ik zangeres en bassiste ben. Samen laten we zien hoe muziek mensen kan verbinden en leegtes in je hoofd kan opvullen. Ik zie jullie graag op 20 juni! Joe!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 29-09-2019 | 16:36