Ik sta op een paal, waar iedereen mij kan zien. Maar niet alleen

Anne-Mette Henriksen

( Lid van team: NOOIT ALLEEN!  )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 250 (306%)

LAST MAN STANDING@HOME 2020

3 uur lang vanuit huis op een verhoging staan om op te staan voor mentale problematiek! Voor mijzelf, maar ook voor ieder ander!

Per dag overlijden er 5 mensen aan suïcide. Om de twee dagen overlijdt er een jongere aan suïcide... Deze aantallen zijn veelste hoog!

Ik worstel al een tijdje met mentale problematiek en heb hier een lange tijd niet open over durven zijn. Voor mijn gevoel heeft dat er voor gezorgd dat het alleen maar erger is geworden.. Want hoe naar is het dat wanneer je ergens mee zit je er met niemand over kan praten, je alles in je hoofd houd en altijd maar doet alsof alles goed gaat.

Ik kan je vertellen, dat is verschrikkelijk!

Nu ga ik 31 oktober staan! Ik heb mijn verhaal gedeelt tijdens het concept actieheld van de week & ik hoop dat iedereen die iets te horen krijgt over last man standing ook zijn verhaal durft te gaan delen! Niet met de hele wereld, niet met zijn hele omgeving, maar met 1 persoon. Iemand die hij/zij vertrouwt.

Want praten is belangrijk en het helpt!

Ben jij het nou met mij eens dat meer jongeren de kans moeten krijgen om te durven praten, om te zien dat dit normaal is.

Doneer dan een (kleine) bijdrage voor het goede doel MIND zodat zij na deze actie door kunnen gaan met jongeren helpen!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 27-10-2020 | 12:27 Hoi Anne-Mette, Wat knap dat je hier aan mee doet! Groeten Rianne
€ 5 27-10-2020 | 09:59
€ 15 27-10-2020 | 09:05
€ 7 26-10-2020 | 12:16
€ 5 25-10-2020 | 10:35 Ik vind het belangrijk dat jongeren die kampen met dit soort problemen ook goede hulp krijgen, dus ik vind het een mooi doel!