Leven is leuk, depressie niet.

Anouk Pool

( Lid van team: Clinic buddy's )

Deelnemer is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (45%)
Wij hebben samen al 160 km afgelegd

Ik ben al jaren aan het knokken tegen een depressie. Ik blijf de strijd elke keer aan gaan. Dit wil en zal ik ook blijven doen! Ik gun iedereen de hulp die hij of zij nodig is. Dat niemand zich hoeft te verschuilen!
Samen met vele andere dappere strijders, ga ik proberen, net als vorig jaar, 6 uur op de paal te staan! Ik houd mij staande. Ik heb al zoveel overwonnen, dit kan ik ook zeker!

Hopenlijk kunnen wij veel geld ophalen. Waarmee er veel voorlichtingen gegeven kunnen worden in scholen. Dit is onwijs belangrijk. Zodat iedereen optijd weet wat psychische problemen zijn. En ze ook optijd aan de bel kunnen trekken wanneer dit nodig is. Zonder dat ze zich schamen, of niet goed weten wat er nou aan de hand is.

Er staat ook een mooi evenement aan te komen samen met een maat van mij, Tim. Check dit op, https://www.doemeemetmind.nl/evenement/wandelen-tussen-2-werelden

Liefs Anouk

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 5 20-06-2019 | 19:10
€ 15 20-06-2019 | 12:58 Trots op jou lieve meid! Je bent een kanjer!
€ 15 27-04-2019 | 20:16 Omdat ik super trots ben op deze kanjer💕
€ 10 30-07-2018 | 22:37