Openheid

Anouk Pool

( Lid van team: Clinic buddies )

Deelnemer is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 250 (32%)

Ook dit jaar doe ik weer mee met de Last Man Standing.

Dit jaar zal het er anders uit zien in verband met de corona. Maar ondanks dat het anders is, betekend dit niet dat ik mij niet voor MIND in wil zetten.

Waarom doe ik mee?

Vorig jaar heb ik mij, samen met Tim, ook ingezet voor MIND. Wij zijn heel Nederland door gewandeld om zoveel mogelijk geld in te zamelen en om ons verhaal te delen.

Ik vind het nog steeds onwijs belangrijk dat er geld ingezameld word voor MIND, zodat ze nog meer voorlichtingen en onderzoek kunnen doen, om psychische problemen onder de aandacht te brengen.

Ik heb zelf al jaren last van psychische problemen. Ik loop vaak aan tegen het feit dat er op veel plekken nog veel onbegrip of onwetendheid is. Het is belangrijk dat op bijvoorbeeld scholen voorlichting gegeven wordt over dit onderwerp, zodat je een vriend, vriendin, familielid of kennis hierin kunt helpen/ondersteunen.

Dit jaar ben ik weer voor het eerst sinds 8 jaar naar school gegaan. Het is soms onwijs zwaar om dit allemaal bij te houden en mijn energie op de goede manier te verdelen. Mijn school is gelukkig erg bij mij betrokken om te kijken hoe het voor mij haalbaar wordt om zo veel mogelijk met alles mee te komen, door de juiste aanpassingen te maken in het rooster.

Op school hebben wij ook een les, Project. In deze les mag je een challenge bedenken voor jezelf om zo een verschil te maken voor een ander, iets wat impact heeft. Deze challenge wordt ondersteund door young impact.

Mijn challenge is dat ik zo veel mogelijk geld wil in zamelen voor de Last Man Standing. En daar heb ik jullie hulp bij nodig om dit tot een succes te maken! Ik zou het fijn vinden als je een bedrag wil doneren via mijn pagina. En deel dit met zo veel mogelijk vrienden, familie of kennissen!

 

Maak ook jij het verschil? Start something en help mij om dit tot een succes te brengen!

Alvast bedankt!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 31-10-2020 | 13:27 Zo trots op onze dochter. Voor het derde jaar doet ze mee met last man standing. Vorig jaar met Tim gewandeld door Nederland. Wandelen tussen twee werelden. Ze is een strijder, en we strijden met haar mee.
€ 5 25-10-2020 | 13:41
€ 15 25-10-2020 | 12:57 Goed bezig Anouk! Wij zijn trots op je en steunen dit initiatief heel graag!
€ 5 15-10-2020 | 11:25
€ 10 06-10-2020 | 22:09 Je doet het geweldig Anouk. Fighting the good fight!!