BLUE MONDAY RUN RAALTE

Maike Korte *Mind-Sense-Go, Mindful Run Raalte*

( Lid van team: Blue Monday Run Raalte  )

Deelnemer is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (15%)

Verbreek het taboe over depressie en mentale problemen, ren je mee?

Geen fanatieke hardloper of juist wel?
Wil jij je inzetten voor meer openheid over het onderwerp "depressie en andere mentale problemen"?
Dan ben je in mijn team op de juiste plaats! 
 
Als Mindful Run instructeur en Wandelcoach zet ik mijn diensten deze avond volledig in het teken van stichting MIND. Zij vragen aandacht voor depressie en wat dit voor impact heeft op de persoon en zijn directe omgeving. Om hen te steunen in dit geweldige werk gaat de volledige opbrengst van deze avond naar MIND.

Depressie en andere mentale problemen zijn van de buitenkant bijna nooit zichtbaar. Maar de impact hiervan voor de mensen zelf en hun omgeving kan enorm groot zijn. Als je zelf in je omgeving kijkt, ken je vast wel iemand die soms of regelmatig worstelt met problemen, maar bijna niemand praat erover.  
Daarom is mijn doel om het taboe over het onderwerp ''depressie en mentale problemen'' te verbreken en het bespreekbaar te maken. 

Waarom rennen?
Ten eerste voor onszelf! Verschillende onderzoeken hebben bewezen dat rennen (en bewegen in het algemeen) depressieve klachten kan verminderen. Er is hier niet voor niets een speciale therapievorm voor: ‘running therapy’.
 
De run in Raalte gaat niet om snelheid of afstand. Maar gaat erom dat we op een maandagavond een positief licht laten schijnen.
 
Informatie 
 
Startlocatie:               Tijenraan Raalte  
Aanvang:                   19:00 uur 
Begin run:                  19:30 uur 
Aantal kilometer:        +/- 5
  
We lopen een leuke route door Raalte. Je kunt er voor kiezen om dit te rennen, te lopen of een mix van beide. 
Maak je geen zorgen, we doen het op een rustig tempo zodat iedereen het aan kan. 
 


Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 12-12-2019 | 12:58