Ik doe mee aan Last Man Standing op 20 juni 2020, waarom?

Chantal Spaan

( Lid van team: Labyrint-In Perspectief )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 200 (67%)

Om meer aandacht te vragen voor iets wat meer aandacht verdient!

 

Iedereen kent tegenwoordig wel iemand die last heeft van mentale problemen en andere soortgelijke problemen.

 

Mijn verhaal:

Ik worstel zelf al vanaf mijn 18e met psychische problemen, voornamelijk depressies en PTSS. Hiervoor loop ik dan ook al jaren bij psychologen en psychiaters en heb ik veel ervaring op gedaan omtrent hoe de zorg hiervoor geregeld is. Het schort vaak aan tijd, mensen en ook geld.

 

Waarom ik mee doe:

Ik sta dan ook op 20 juni 2020 voor alle mensen op een paal om zo de aandacht te vestigen voor alle problemen die er spelen binnen de gezondheidzorg en voor mensen met psychische klachten net zoals ik zelf heb!

 

Om dit probleem op te lossen zouden we allemaal ons steentje moeten bijdragen om mensen met zulke problemen te helpen!

 

Doneer dan ook elke cent die je kan missen via mijn persoonlijke pagina!!

Als al mijn vrienden 1 euro doneren hebben we zo die 200 euro gehaald.

Ik dank jullie voor jullie aandacht en binnenkort meer,

Liefs,
Chantal

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 18-03-2020 | 15:37
€ 10 12-03-2020 | 14:03 Je bent een topper! En de gezondheidszorg heeft dit hard nodig
€ 20 02-11-2019 | 20:44
€ 15 22-10-2019 | 09:22
€ 10 22-10-2019 | 08:59
Bekijk alle

Nog 99 dagen te gaan...

12-03-2020 | 14:00  Hoe gaat het nu? De afgelopen maanden, winter, hebben weer als somber en zwaar gevoeld. De korte, grauwe, grijze, regenachtige dagen maken dit zeker niet makkelijker. Gelukkig is de Lente in de aantocht en verheug ik mij op het evenement en alle andere zaken die gaan volgen in de zomervakantie daarna!  Ook ben ik tevens begonnen met mijn minor. Hier mag ik bijna dagelijks aan de slag met wat ik zo graag doe in mijn leven namelijk foto's maken. Het geeft mij meer rust en mijn hoofd lijkt weer meer aan te kunnen.  Open up week: Deze week is het open up week en dat houd in dat er bij 3FM allerlei mensen hun verhaal doen.  Link naar filmpje die verscheen op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=UsM3Q5Hh0ok&t=1s  Tot slot: Ik wil iedereen die gedoneerd heeft en natuurlijk iedereen die steun wil bieden op 20 juni uitnodigen om langs de kant te komen staan! Gelukkig doe ik het niet alleen maar alle steun is welkom. Liefs, Chantal 
Lees meer