Sta ons bij!

Cheryl Freeze

( Lid van team: Lastig )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 250 (10%)

Ik kom in mijn omgeving steeds vaker mensen tegen die ‘tegen het leven aanlopen’. Het kan lastig zijn om dit te bespreken (zowel voor hen als voor jou), want “hoe doe je dat?”. En dat terwijl het juist zo belangrijk is om erover te praten!
MIND zet zich ervoor in om psychische problemen bespreekbaar te maken in de klas. Dit is een missie van onschatbare waarde, wat we ons naar mijn mening te weinig beseffen. Daarom ga ik op 22 juni 2019 op een paal staan. Ik hoop dat je me bij wilt staan met een donatie om deze organisatie te steunen!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 27-09-2018 | 00:48