Progress, not perfection.

Dana Roelofs

( Lid van team: Pedag-Oog voor jongeren )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 300 (0%)

Afgelopen 22 juni stond ik zes uren op een paal, voor Last Man Standing. Ik voelde plezier, gezelschap, verdriet, pijn. Ik moest lachen, huilen, en in onmogelijke houdingen staan om de uren te vullen. Maar het is gelukt, en dat wil ik nog een keer!

Afgelopen editie stond voor mij in het teken van mijn therapie, ik ben er volop mee bezig. Volgende editie staat in het teken van leven, van overwinning. Op 20 juni 2020 hoop ik beter te zijn, dankzij goede zorg. Dat gun ik iedereen, en daarom ga ik in 2020 opnieuw de paal op, voor betere zorg voor mentale problematiek.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.