Stand tall

Danae Cosijn
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 250 (46%)

Samen met vele deelnemers ga ik dit jaar op een (en misschien een beetje voor) paal staan. Dit om een zo hoog mogelijk bedrag bij elkaar te zamelen voor jongeren met psychische problemen. Ik weet maar al te goed hoe belangrijk het is om een helpende hand te krijgen op het moment dat je niet meer sterk in je schoenen kan blijven staan. Helaas heeft niet iedereen zo'n top team om zich heen als ik heb maar met last man standing gaan we daar verandering in brengen!

Help op jouw manier door de actie te delen via social media, door te doneren (hoe meer hoe beter ;) ) of door op 22 Juni mij en vele anderen aan te komen moedigen tijdens last man standing.

Because everyone deserves to stand tall!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 22-03-2019 | 22:01
€ 15 17-03-2019 | 15:31
€ 75 17-03-2019 | 13:22