Ik doe mee aan Last Man Standing op 20 juni 2020

Demi van Zanten

( Lid van team: Team Strong like a fighter )

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 250 (16%)

Jaren loop ik al rond met mentale problemen, klinieken in - klinieken uit. Nu ben ik al heel ver gekomen en stap voor stap ga ik het leven aan maar dat had niet gelukt zonder de hulp die is geboden. Er zijn veel fouten gemaakt die mij ook schade hebben toegebracht die hadden voorkomen kunnen worden als de zorg meer geld had om zo de juiste zorg in te kunnen zetten. Ondanks ik dankbaar ben voor de hulp MOETEN er dingen veranderen! Er moet meer geld komen zodat er meer tijd is voor de échte behandeling, zodat wij worden gehoord en wij worden gezien als volwaardig mens. Zodat de wachtlijsten korter worden en mensen eerder geholpen kunnen worden, zodat er maatwerk geboden kan worden en zodat wij hulp krijgen die we nodig hebben. Er overlijden te veel mensen aan de gevolgen van psychisch ziek zijn en te veel mensen lijden ondragelijk. Ik sta voor Meike; mijn beste vriendin die helaas is overleden door suicide en ik ben van mening dat dat misschien wel voorkomen had kunnen worden als ze de juiste zorg kreeg die zij zo erg verdiende. Taboe's doorbreken en geld inzamelen voor een betere zorg en bovenal in de hoop dat mensen dan de hulp krijgen die ze écht nodig hebben.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 22-10-2019 | 18:31 Supertrots op je dat je dit gaat doen!
€ 15 22-10-2019 | 13:56 Ik vind het hartstikke gaaf en sterk dat je dit gaat doen demi! Iedereen verdient goeie geestelijke zorg! Ik hoop dat meer mensen dit ook vinden en gaan doneren.
€ 5 22-10-2019 | 11:59
€ 5 22-10-2019 | 11:52