Ik doe mee aan Last Man Standing op 20 juni 2020

Dewi Leijten

( Lid van team: Stichting JIJ )

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (0%)

Ik sta hier voor een toekomstige wereld waarin we vanaf jongs af aan meer weten waaraan je mentaal lijden kan herkennen, hoe je een vriend of familielid kan helpen die worstelt, waarin we minder aannames hebben over mentale stoornissen en waarin we wat vaker aan elkaar vragen of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Ik wou dat ik vanaf jongs af aan had geweten dat er een weg uit de duisternis is, dat hulp zoeken geen zwakte is maar juist een sterkte en dat er mensen zijn die oprecht naar je luisteren, zoals ze dit bij stichting jij doen.

Ik sta hier voor iedereen die het nodig heeft.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.