Samen sterk

Elena van der Houven

( Lid van team: Stichting JIJ )

Deelnemer is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 300 (108%)

Mijn naam is Elena en ik ben 24. Ik doe mee aan Last Man Standing namens Stichting JIJ, een voor mij (en vele anderen) helpende stichting.

Door mijn eigen ervaringen met psychische problematiek: eetstoornissen, depressieve klachten en sinds kort de diagnose autisme, weet ik hoe belangrijk het is om (voor zover jij je er comfortabel bij voelt) open te zijn naar je omgeving, dit kan ervoor zorgen dat je omgeving jou beter begrijpt en beter kan helpen. Jouw 'struggles' zijn niet iets om je voor te schamen. "jij bent niet de enige, het is oké." Deel ervaringen en help elkaar. Daarbij zijn hoop en motivatie belangrijke bronnen om door te kunnen gaan met het leven.

Uiteindelijk hoop ik met mijn ervaringen iets te kunnen betekenen voor mensen die dezelfde moeilijkheden hebben ervaren als ik. Ik hoop ze ook te kunnen laten zien dat hoop een drijfveer is om door te gaan en niet op te geven.

Ik wil geld ophalen voor meer 'awareness', meer begrip, meer openheid, en dus meer herkenning. Ik denk dat dat lotgenoten echt kan helpen op hun weg naar herstel. Het heeft mij geholpen, en helpt mij nog steeds, om de goede richting op te gaan.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 5 26-06-2019 | 07:00
€ 5 25-06-2019 | 22:24
€ 15 18-06-2019 | 18:35 Wens je veel succes Elena , ik sta achter jouw doel
€ 25 18-06-2019 | 18:00
€ 15 18-06-2019 | 14:49