Geef nooit op!

Eline van Dam

( Lid van team: Stichting Zebra Voorlichting  )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 250 (14%)

Dit jaar doe ik weer mee met Last Man Standing! Om zo aandacht te vragen voor jongeren met psychische problematiek. Zo taboes te kunnen doorbreken. Samen, met elkaar.

Op 31 oktober ga ik staan. 3 uur lang op een paal/kruk/bankje. Staan voor degene die hier mogelijk niet toe in staat zijn. Staan om te laten zien dat je het niet alleen hoeft te doen. Het leven met psychische problematiek is niet makkelijk. Gaat helaas niet vanzelf. Wel mag er meer aandacht en begrip voor komen zodat je hopelijk ook mag gaan ervaren dat je er niet alleen voor staat. Dat we samen meer jongeren kunnen ondersteunen. Dat het makkelijker wordt om te praten. Dat het er mag zijn. Dat we samen kunnen zorgen voor een positieve verandering.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 25-09-2020 | 16:07 Top actie Eline!!!
€ 25 27-08-2020 | 09:49