Soester wandelweekend

Evy van den Burg
Deelnemer is afgesloten Je kunt niet meer doneren
Normal ad8509270f89c6416eb454ef345e0964cbfbedf9
van totaal € 175 (142%)

Zelf heb ik de diagnose Autisme en PTSS. Al jaren ben ik bekend met psychische problemen en heb hiervoor al diverse trajecten doorlopen. Nu wil ik, letterlijk lopen voor een steun te geven aan psychische problematiek, bewustwording daarvan en het stigma te doorbreken. Ik ben dankbaar voor de toppers die in de GGZ werken en zich dag in, dag uit inzetten, ondanks de grote druk in de huidige zorg toch blijven gaan voor de mensen. Ik ga in 1 weekend (17 en 18 Augustus) 2x 20km lopen hiervoor en hoop op jullie steun voor het goede doel MIND, die zich inzet voor de GGZ, cliënten en naasten. Elke stap is er één en dat gaat mijn motivatie zijn voor mijn wandeltocht, hopelijk steunen jullie mij en dit mooie doel!

--------------------------------------------------------------------------

Lieve vrienden, familie, collega's en kennissen, Zoals jullie hebben gezien, ben ik de laatste paar maanden in beweging gekomen en maak vele kilometers en stappen. Dit is niet zonder reden, ook op het gebied van (psychische) gezondheid maak ik stappen, nadat ik in Mei met PTSS ziek thuis kwam te zitten. In het weekend van 17/18 Augustus ga ik meelopen met het Soester wandelweekend waar ik 2x 20km ga lopen en me daarvoor inzet voor MIND, een organisatie die zich inzet voor psychische gezondheid, de GGZ, cliënten en naasten. Dit omdat ik dankbaar ben voor de goede hulp die ik krijg, het stigma rondom psychische problematiek te doorbreken en voor de toppers die in de GGZ werken en ondanks alle kritiek en druk, zich blijven inzetten voor mensen zoals mij. Ik hoop hiermee al een beetje het taboe rondom psychische gezondheid te doorbreken, dat zou al een hele stap zijn! Als jullie nog iets willen doneren aan mijn actie voor MIND, zou dat voor mij nog een extra motivatie en steuntje in de rug zijn om de 2x 20km te halen in Augustus! 🚶‍♀️❤🌳 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 40 24-08-2019 | 11:17
€ 25 09-08-2019 | 18:11 Als eerste wil ik Evy een hart onder de riem steken. Ik vind het heel dapper dat ze bekendheid wil geven aan een toch vaak precair onderwerp, door open te zijn over haar eigen problemen. En heel mooi dT ze de uitdaging aangaat en er echt wat voor wil doen. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat er meer aandacht komt voor dit onderwerp, mede gezien de grote druk waaronder de GGZ staat.
€ 10 09-08-2019 | 12:46
€ 20 08-08-2019 | 20:58
€ 25 08-08-2019 | 19:33