Steun je mij voor mijn run tegen depressie?

Fardau M.

( Lid van team: Blue Monday Run Zandvoort  )

Deelnemer is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 750 (80%)

Mijn naam is Fardau, ik vind hardlopen vreselijk. Maar mijn depressie vond ik het aller ergste. Die heb ik voor een deel overwonnen, om nu het taboe te doorbreken door te hardlopen is het meer dan waard!

Ik organiseer de Blue Monday Run in Zandvoort, om mensen te steunen die worstelen met dit hele nare onderwerp. Voor mensen die zich ervoor schamen en voor mensen die hulp nodig hebben bij een positieve mindset. Ik zelf worstel daar ook nog mee, maar door het bespreekbaar te maken komen we met zijn allen een stap verder! 

Ik wil voor deze actie geld ophalen voor MIND Blue, MIND Blue brengt mensen met en zonder depressieve klachten in beweging door hen te informeren, inspireren, motiveren en te ondersteunen. Mind Blue is voor en door mensen met depressieve ervaringen en vormt samen met organisaties in Nederland een beweging.

Vorig jaar deelde ik via dit platform mijn verhaal, Depressief of een aansteller?

Nu ga ik een stap verder: ik organiseer een run en wil hiermee dit onderwerp bespreekbaar ''rennen''! 

Steun je mij bij deze actie? Doe mee met de run of doneer een bedrag, alles en iedereen is welkom ♥

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 50 30-12-2019 | 02:48
€ 100 29-12-2019 | 20:14
€ 25 29-12-2019 | 18:59
€ 5 29-12-2019 | 18:29
€ 20 29-12-2019 | 17:24 Succes Fardau. Dit lukt je 😘