Altijd blijven vechten!

Fiona Doornbos

( Lid van team: Stichting Dalisay Recovery )

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 250 (76%)

Ik zelf heb psychogene pseudo epileptische aanvallen. bij mij word het dus niet neurologisch maar psychisch gestuurd. Er is heel erg veel onbegrip en onwetendheid over en ik vind dat er meer begrip en aandacht moet komen voor psychische klachten. Het is zo niet eerlijk dat als je niet lichamelijk ziek bent dat het niet aan te tonen is dat je het gevoel krijgt dat je dan gek bent. Er moet hier veel meer begrip kennis en begeleiding voor komen.

Een oud leerling van mij Dalisay had anorexia waar ze helaas aan is overleden. Ze danste heel veel uren in mijn danslessen. Haar ouders zijn een stichting gestart Dalisay Recovery om meer meiden met deze ziekte te kunnen helpen en begeleiden. Dalisay haar passie was dansen net als die van mij. Maar ze kan haar passie nu helaas niet meer uitvoeren. En ook ik kan helaas op dit moment geen les meer geven vanwege mijn aanvallen. Hier moet zoveel meer begeleiding en begrip over komen. Het is toch niet eerlijk als je iets hebt wat psychies is dat er dan nog zoveel onbegrip en ontwetendheid over is? En daarom ga ik ookal heb ik aanvallen zolang mogelijk op die paal staan! helpen jullie mee?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 30 22-06-2019 | 15:10 Omdat Fiona het zooooo goed doet!! Ik ben super trots op haar Een pracht voorbeeld van iemand die doorzet en dan ook echt prachtige dingen doet! Zet m op 💪👍🙏
€ 15 22-06-2019 | 14:35 Mensen moeten zsm hulp krijgen
€ 20 22-06-2019 | 11:19 Super goed initiatief Fiona! Ik ben enorm trots op je!
€ 15 21-06-2019 | 16:41 Vanwege het feit dat ik een van de deelnemers goed ken en haar ook een warm hart toedraag
€ 10 11-06-2019 | 21:26