Kwetsbaar krachtig

Floor Verstegen
Deelnemer is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 250 (148%)

Hallo!

Ik doe dit jaar mee met Last Man Standing@home. Dat doe ik om Aandacht te vragen voor psychische kwetsbaarheid en omdat ik het belangrijk vind dat daar meer openheid over komt.

Voor mij persoonlijk is psychisch kwetsbaar zijn heel normaal en daarmee bedoel ik niet dat ik het gemakkelijk vind, maar dat ik er inmiddels aan gewend ben geraakt, dat het bij mijn leven hoort. Ik heb jaren lang gewerkt met jongeren met allerlei kwetsbaarheden. Ik heb mij altijd zeer verbonden gevoeld met deze jongeren en heb mijn werk met veel liefde en aandacht gedaan.

Ben ook enorm tegen grenzen aan gelopen, grenzen van systemen en regels, waarbinnen ik de jongeren kon / mocht begeleiden, maar ook tegen mijn eigen grenzen van wat ik aankan. Toen ik zelf als moeder steeds meer te maken kreeg met de kwetsbaarheden van mijn eigen kinderen en ook zij tegen grenzen aanliepen, heb ik de keuze gemaakt om te stoppen met werken. Of eigenlijk, heel eerlijk, was dit geen keuze, ik kon niet meer anders. Ik was inmiddels zwaar overspannen. 

Het bleek wel de juiste "keuze", want ik heb toch veel waardevols geleerd de afgelopen jaren! Ik heb mezelf nog een heel stuk beter leren kennen en begrijpen en heb ook ervaren dat kwetsbaarheid en kracht dicht bij elkaar liggen. Ik daag mezelf bij deze uit om ook zelf meer open te zijn over mijn eigen psychische kwetsbaarheid. Echt niet gemakkelijk!! Maar ik vertrouw erop dat het mij uiteindelijk weer krachtiger maakt.

Op 31 okt. ga ik, net als veel andere mensen (stil)staan op een verhoging voor max. 3 uur. Ik ga dit in mijn eigen huis of tuin doen. Het doel van deze landelijke actie is om zoveel mogelijk geld op te halen om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen.

Ik vind het fijn om op deze manier toch weer iets voor kwetsbare (en ook krachtige!) jongeren te kunnen betekenen! 

Je kunt mij steunen door te doneren. Dank je wel!

Groet van Floor

 

p.s. voor wie het heel graag wilt weten.... ja, ik heb ook "labels": ADD en hoogbegaafd......

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 31-10-2020 | 22:16
€ 10 31-10-2020 | 11:50
€ 25 30-10-2020 | 21:53 Aandacht voor de Mind - en problemen daarmee, speciaal bij jongeren - is belangrijk!
€ 10 29-10-2020 | 09:15
€ 15 28-10-2020 | 20:38 Lieve Floor, ik wil je bij deze ondersteunen met je actie komende zaterdag! Heel stoer en waardevol dat je dit doet 💪🏻 Liefs Mathanje