Jij bent het waard!

Geertje Vos
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (170%)

Wat mij motiveert aan de actie van Mind is dat ik zelf te kampen heb gehad met een depressie en daar nog steeds herstellende van ben. Hardlopen is aan het begin van mijn depressie een belangrijk ding geweest waarin ik mijn ei kwijt kon. Een tijdje ben ik het uit het oog verloren en nu vind ik mijn rust erin en kan ik wederom mijn ei er in kwijt. 

Op dit moment leer ik met de gevoelens zoals somberheid, angst, eenzaamheid omgaan en volg ik therapieen gericht op trauma waar mijn depressie uit voort komt. In mijn meest donkere periode heb ik veel aan de website van Mind gehad. Mede door verschillende handvaten, waaronder Mind, het handje vol waardevolle mensen om me heen, de juiste specialistische hulp en mijn eigen drijveer heb ik mezelf omhoog kunnen halen en heb ik mogen inzien dat iedereen, elk individu en dus ook jij het waard bent! 

Met deze actie en dag hoop ik een lichtpuntje te zijn en draag ik graag mijn steentje bij aan openheid over mentale gezondheid. Ik weet als geen ander hoe het is om tegen een muur van onbegrip, teleurstelling en van het kastje naar de muur gestuurd te worden is. 

Wees trots met elke baby step die je maakt. Geloof me, elke babystep die jij zelf zet, zijn de stappen naar een betere versie van jezelf 💙

Veel liefs, Geertje 

Te volgen op instagram onder de naam: geertje.nl 

📸 Rob Sportfotografie

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 18-01-2021 | 11:18
€ 10 17-01-2021 | 19:11
€ 5 15-01-2021 | 20:21
€ 20 15-01-2021 | 20:00 Mooi initiatief Geertje, ik wil het graag steunen👍
€ 5 15-01-2021 | 18:52