Last man standing @home 2020

Hannah Holstein

Nog te gaan

Qr
van totaal € 200 (7%)

Hoi hoi allemaal! Ik doe dit jaar mee met Last Man Standing@home. Dit is een unieke editie van Last Man Standing waarbij je maximaal 3 uur op een verhoging in je eigen omgeving gaat staan. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen.

Jaarlijks heeft 1 op de 5 jongeren in Nederland last van psychische problemen. Niet iedereen durft zich uit te spreken over het hebben van psychische problemen of het doorstaan van moeilijke tijden. Er heerst nog best veel schaamte rond het onderwerp, ik vind dat dat moet veranderen. Zelf heb ik ook periodes last gehad van neerslachtigheid en depressie en ik weet dus hoe moeilijk dat kan zijn en hoe belangrijk het is om dan goede hulp te ontvangen. Dat gun ik iedereen. Daarom vraag ik jullie om een kleine bijdrage te doen om de zorg voor jongeren met psychische problemen te verbeteren en het stigma te doorbreken!

Liefs,
Hannah

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 15-10-2020 | 20:01