Hella op een paal voor MIND en wie nog meer?

Hella van der Wijst
Deelnemer is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 250 (0%)

Ik ga niet voor donaties maar voor meer aandacht, voor jongeren met psychische problemen! Graag sta ik als tv-presentator tijdelijk 'voor paal' om aandacht te vragen voor al die jongeren die qua geest/gevoel niet zo optimistisch en gezond zijn geboren als ik. Dat is geen verdienste maar VET mazzel voor mij en botte pech voor hen die soms hun leven lang worstelen met hun psychische aandoening. Mijn vak is communicatie en ik draag graag bij aan meer openheid over (tijdelijke) psychische problemen in andermans leven. Ook in de wetenschap dat ook ik ooit in de problemen kan komen en ik hoop dat anderen dan oog voor mij hebben en houden.

Wie ook een tijd op 'mijn paal' wil staan op 22 juni, is van harte welkom!

Ik ben al jaren als jurylid/adviseur betrokken bij de MIND Anthony Kamerling Award (voorheen Psyche Mediaprijs) die openheid over psychische problemen bevordert, dus donaties mogen naar MIND:

https://steun.wijzijnmind.nl/webdonatie_wijzijnmind

 

 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.