Help depressie de wereld uit!

Herman Weessies
Qr
van totaal € 50 (1090%)

Ik ben Herman Weessies en ik doe dit jaar voor de derde keer mee aan de Blue Monday Run op 18 januari 2021.

Blue Monday is de deprimerenste dag van het jaar, en dat is het voor mij ook, in januari 2018 is mijn moeder 3 jaar geleden overleden door de gevolgen van suïcide. Na jarenlang ziek geweest te zijn en vele behandelingen gehad te hebben en er geen uitkomst leek voor haar, is ze uit het leven gestapt. Ze was heel erg ziek en ze kon het niet meer, ze was op. Het is echt een verschrikkelijke ziekte en mensen hebben vaak geen idee hoe erg dit is, niet alleen voor de persoon zelf, maar ook voor de omgeving. Mensen vinden het lastig om hier over te spreken.

Ik hoop dat ik mijn steentje kan bijdragen om deze taboe te doorbreken, en geld kan worden opgehaald voor nog meer onderzoek!

I.v.m. de maatregelen van de pandemie Covid-19 is het niet mogelijk om in een groep te lopen en zullen we/ik dit zelfstandig doen. Sponsor mij of maak zelf ook een actie aan en loop/wandel mee;)

Met de actie willen we zoveel mogelijk geld ophalen om psychische problemen zoals depressie bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen. MIND zet zich in voor jongeren door middel van voorlichting, hulp en advies en door het bevorderen van openheid. De donaties zetten we o.a. in voor het MIND jongerenplatform, waaronder de MIND Young Academy op scholen en de MIND Young Studio, het online platform van MIND-jongeren. Zeker in deze tijd kunnen ze onze steun goed gebruiken.

Het gaat hier niet om snelheid maar om het gesprek te voeren, en Mind te ondersteunen.

Samen kunnen we de taboe doorbreken.

Hartelijk dank namens mij en vele mensen die hiermee te maken hebben.

Succes 18 januari 2021!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 19-01-2021 | 18:24
€ 10 19-01-2021 | 10:41
€ 50 18-01-2021 | 14:24 Zelf bekend met een depressie en een zoon met angststoornissen... Een hele goede actie dus! Ga zo door :-)
€ 10 18-01-2021 | 08:40
€ 10 18-01-2021 | 08:23