Ik doe mee aan Last Man Standing@home op 31 oktober

Iris Frenaij
Deelnemer is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 250 (2%)

Ik doe dit jaar mee met Last Man Standing@home. Dit is een unieke editie van Last Man Standing waarbij je maximaal 3 uur op een verhoging in je eigen omgeving gaat staan. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen. Steun jij mij? Doneer dan, dank je wel.

 

Mijn motivatie om op de paal te staan op 31oktober is omdat ik zelf ptss heb, een eetstoornis heb gehad en heb geautomutileerd.

Je ziet niet of iemand een psychische aandoening heeft aan de buitenkant. Ook zelfdoding en de gedachte daaraan kun je niet aflezen aan iemand.

Ik ben er geoukkig rederlijk uit gekomen maar dat heeft vele jaren van me leven gekost. Ik hoop dat we volgend jaar weer echt naast elkaar kunnen staan want dat stond voor dit jaar al op de planning. Samen staan we sterk!

 

Help ons ook

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 5 13-10-2020 | 17:09