Doe vandaag iets waar je toekomstige ik je dankbaar voor zal zijn.

Dit is de actie van Iva Roodhart

( Lid van team: Hope is the only thing stronger than fear.  )

Nog te gaan

van totaal € 300 (80%)

Wij zijn Carmen en Iva en maken deel uit van een leefgemeenschap/zorgboerderij De Gouden Zon in Drenthe. Op de Gouden zon proberen we zoveel mogelijk samen te doen en elkaar te steunen waar kan, maar ook hier lopen we tegen lange wachtlijsten aan voor specialistische zorg. Dit is voor zowel onze bewoners (waaronder Iva) als voor de hulpverleners (waaronder Carmen) erg zwaar. Het leidt vaak tot gevoelens van machteloosheid en wanhoop omdat er verlies van perspectief optreedt als gevolg. Dit maakt het voor velen moeilijk om hoop te houden, terwijl hoop juist zo belangrijk is om samen vol te houden.

Wij hopen op deze manier ons steentje bij te kunnen dragen aan dit belangrijke doel. Wij doen dit voor alle mensen die op wachtlijsten staan, en ook voor de lieve mensen die bij ons op de Gouden Zon wonen. Onze visie daar is: samen sta je sterker dan alleen! Daarom willen wij jullie ook nog vragen om een bijdrage te leveren d.m.v. een donatie, want alle beetjes helpen!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 20 11-05-2019 | 19:55 Heel veel succes gewenst!
€ 50 27-03-2019 | 12:23
€ 10 21-03-2019 | 07:24 Het kan zo hopeloos voelen in het web van de gezondheidszorg. Ik steun alles dat met hoop te maken heeft. En ik wens Iva heel veel geluk toe!!
€ 10 20-03-2019 | 22:50
€ 25 14-03-2019 | 23:02 Omdat we het een mooie actie vinden om aandacht te veagen voor dit grote probleem.