Je staat er niet alleen voor!

Jasper Demollin
Deelnemer is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 250 (32%)

Dit jaar doe ik weer mee met Last Man Standing. Er zijn veel te veel jongeren die kampen met psychische problemen en er heerst te veel een taboe rond psychische kwetsbaarheid. Het bespreken hiervan kan juist heel erg helpen! 

Zelf heb ik dat ook ervaren. Ik vond het toen ik jonger was ook ontzettend lastig om over mijn negatieve gedachtes en onzekerheden te praten met mensen. Zelfs als mijn vrienden ernaar vroegen zei ik dat er niks aan de hand was. Het opkroppen van deze gevoelens en gedachtes maakte het alleen maar erger. Ik voelde me nog eenzamer en ongelukkiger met mezelf. Sinds ik er met mensen en een therapeut over ben gaan praten heeft me dat veel geholpen. Praten over mijn gevoelens heeft me veel opluchting gegeven. Doordat ik opener ben geworden over mijn gevoelens heb ik ook geleerd dat je daardoor juist steun en begrip kunt krijgen.

Daarom steun ik graag dit initiatief om meer openheid over psychische problemen te creëren en hulp te bieden. Ik wens alle jongeren met problemen toe dat ze weten dat ze er niet alleen voor staan.

Vorig jaar was Last Man Standing ook een hele bijzondere ervaring. Het was zo mooi om samen met al die mensen hier niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk voor te gaan staan. Iedereen had zijn eigen verhaal en was op zijn eigen manier betrokken bij dit onderwerp. De unieke ervaring om met zo'n groep 6 uur op een paal te staan en de persoonlijke verhalen die gedeeld werden gaf een enorm gevoel van kracht en verbondenheid. Alleen daarom is het al de moeite waard om mee te doen met dit mooie initiatief. Hopelijk tot dan!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 03-05-2019 | 17:02
€ 15 03-05-2019 | 14:54
€ 50 15-03-2019 | 11:41