Doe vandaag iets waar je toekomstige ik je dankbaar voor zal zijn.

Jetty Visser

( Lid van team: Hope is the only thing stronger than fear.  )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 50 (200%)

Wij zijn Carmen, Jetty en Iva en maken deel uit van een leefgemeenschap/zorgboerderij De Gouden Zon in Drenthe. Op de Gouden zon proberen we zoveel mogelijk samen te doen en elkaar te steunen waar kan, maar ook hier lopen we tegen lange wachtlijsten aan voor specialistische zorg. Dit is voor zowel onze bewoners (waaronder Iva) als voor de hulpverleners (waaronder Carmen en Jetty) erg zwaar. Het leidt vaak tot gevoelens van machteloosheid en wanhoop omdat er verlies van perspectief optreedt als gevolg. Dit maakt het voor velen moeilijk om hoop te houden, terwijl hoop juist zo belangrijk is om samen vol te houden.

Wij hopen op deze manier ons steentje bij te kunnen dragen aan dit belangrijke doel. Wij doen dit voor alle mensen die op wachtlijsten staan, en ook voor de lieve mensen die bij ons op de Gouden Zon wonen. Onze visie daar is: samen sta je sterker dan alleen! Daarom willen wij jullie ook nog vragen om een bijdrage te leveren d.m.v. een donatie, want alle beetjes helpen!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 60 25-06-2019 | 20:20 Omdat mijn mama een topper is!!
€ 15 21-06-2019 | 23:50
€ 25 02-06-2019 | 15:41