"One day you will thank yourself for never giving up"

Jillyan de Vries
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 250 (74%)

Er heerst een grote taboe op het hebben van psychische hulp en problemen, , een taboe dat veel mensen van binnen kapot maakt. Dus we lachen het maar weg.

Ook ik heb altijd mijn glimlach staande gehouden,iets wat mij 3 x bijna mijn leven kostte, een andere uitweg zag ik toen niet meer.

Ongeveer 10 jaar geleden kreeg ik voor het eerst therapie, iets wat begon als eerst alleen praten en traumatherapie voor wat er in het verleden was gebeurd. eindigde in opnames. 

Op mijn 18de nadat het thuis niet meer ging kreeg ik binnen het half uur een crisis opname gevolgd door een geheim plaatsing op 24/7 zorg, niet veel later kreeg ik extern erbij ook meerdere keren traumatherapie. Voordat ik mijn crisis opname en geheim plaatsing kreeg werd ik gezien en neergezet door de maatschappij als onhandelbaar en niet meer te behandelen, ik raakte alles kwijt .Maar ik ging vechten, en ik kwam stap voor stap weer boven water.

Nu bijna 6 jaar later heb ik mijn leven op orde, schilder en praat ik nog steeds over hoe het was en wat er nog in mijn koppie speelt daarnaast koester ik alle mooie herinneringen uit mijn jeugd. Dankzij hulp van andere mensen en een aantal mensen van de  hulpverlening vond ik mezelf en mijn leven terug, ik kreeg super lieve mensen/vrienden om mij heen die er nog steeds zijn, iets waar ik heel erg dankbaar voor ben.

Met mijn verhaal en deelname wil ik laten horen dat je niet alleen staat , dat het leven het waard is. Om mee te doen hoop ik erkenning te krijgen voor mezelf en anderen, daarnaast een steuntje te zijn voor diegene die nog in het gevecht zitten. er minder vooroordelen komen.. er meer en betere hulp komt.. er meer begrip komt.. 

Ondertussen ben ik mijn studie gestart  om als ervaringsdeskundig, life coach te worden. En hiermee hoop ik veel mensen te kunnen gaan helpen! 

Help/steun je mij in het halen van mijn doel? 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 17-02-2020 | 20:27
€ 25 23-01-2020 | 09:29
€ 25 13-01-2020 | 14:13 Ik heb gedoneerd omdat ik het een supergoede actie vind en hiermee iedereen met psychische problemen en hart onder de riem wil steken. En in het bijzonder Jillyan de Vries. "There's a crack in everything, thats how the light gets in." ❤
€ 15 13-01-2020 | 09:48
€ 15 12-01-2020 | 21:29 Jillyan is goed bezig👍