Ook JIJ kunt herstellen.

Jiska Smeets

( Lid van team: Stichting JIJ )

Deelnemer is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 250 (143%)

Hee! Mijn naam is Jiska en ik doe namens Stichting JIJ mee aan Last Man Standing 2020. Vorig jaar hebben we de proef doorstaan en stond ik 6 uur lang, dit jaar ga ik het weer aan! Met deze actie ga ik opnieuw (letterlijk) staan voor het belang van geestelijke gezondheid en wil ik geld ophalen voor MIND en Stichting JIJ. 

Al ruim 2 jaar ben ik met heel veel liefde en plezier vrijwilliger bij Stichting JIJ. Na eerst een tijd de inloopmidagen en kookactiviteit te hebben verzorgd ben ik nu voornamelijk actief als groepsbegeleider en coördinerend medewerker. 

Ik vind het erg bijzonder dat een plek als Stichting JIJ bestaat en dat wij met zijn allen, een team van voornamelijk vrijwilligers, onze eigen ervaringen met een eetstoornis kunnen inzetten om anderen te ondersteunen in hun weg naar herstel. Ik geloof er echt in dat iedereen, met de juiste hulp, kan herstellen en vind het ontzettend fijn me daarvoor bij Stichting JIJ in te kunnen zetten. 

Jouw bijdrage aan mijn actie zal er voor zorgen dat wij ons werk bij Stichting JIJ kunnen blijven doen en draagt daarmee bij aan het herstelproces van mensen met een eetstoornis. Ook zal het geld gebruikt worden voor het geven van voorlichtingen, want voorkomen blijft tenslotte altijd beter dan genezen.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 5 31-10-2020 | 12:39
€ 10 31-10-2020 | 12:19
€ 5 31-10-2020 | 12:09 Jis je bent een topper!
€ 25 30-10-2020 | 21:58 Wat goed van je, weer!
€ 10 30-10-2020 | 18:35 Ik ben Stichting JIJ en vooral Jiska heel erg dankbaar voor de waardevolle ondersteuning. Super goed bezig en veel succes allemaal 🍀💪🏻