Ook JIJ kunt herstellen.

Jiska Smeets

( Lid van team: Stichting JIJ )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 250 (46%)

Hee! Mijn naam is Jiska en ik doe namens Stichting JIJ mee aan Last Man Standing 2020. Vorig jaar hebben we de proef doorstaan en stond ik 6 uur lang, dit jaar ga ik het weer aan! Met deze actie ga ik opnieuw (letterlijk) staan voor het belang van geestelijke gezondheid en wil ik geld ophalen voor MIND en Stichting JIJ.

Al ruim 1,5 jaar ben ik met heel veel liefde en plezier vrijwilliger bij Stichting JIJ. Na eerst een tijd de inloopmidagen en kookactiviteit te hebben verzorgd ben ik nu voornamelijk actief als begeleider van de motivatiegroep. Deze tweewekelijkse groep is bedoeld voor mensen met een eetstoornis of eetprobleem die wachten op de (her)start van hun behandeling en is gericht op het opzoeken en vasthouden van motivatie. Tijdens mijn eigen herstel heb ik gemerkt dat het vasthouden van motivatie een hele klus is, maar dat het je ontzettend veel kan brengen als de kracht écht vanuit jezelf komt. 

Ik vind het erg bijzonder dat een plek als Stichting JIJ bestaat en dat wij met zijn allen, een team van voornamelijk vrijwilligers, onze eigen ervaringen kunnen inzetten om anderen te ondersteunen in hun weg naar herstel. Ik geloof er echt in dat iedereen, met de juiste hulp, kan herstellen en vind het ontzettend fijn me daarvoor bij Stichting JIJ in te kunnen zetten. 

Jouw bijdrage aan mijn actie zal er voor zorgen dat wij ons werk bij Stichting JIJ kunnen blijven doen en draagt daarmee bij aan het herstelproces van mensen met een eetstoornis. Ook zal het geld gebruikt worden voor het geven van voorlichtingen, want voorkomen blijft tenslotte altijd beter dan genezen.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 18-05-2020 | 08:26 Goed dat je dit doet!
€ 15 17-05-2020 | 18:57
€ 15 15-05-2020 | 19:38
€ 15 15-05-2020 | 18:21
€ 5 15-05-2020 | 17:50