Doe mee met de Blue Monday Mindful Walk in Uden op 20 januari 2020 !

Joke Bergsvoort

( Lid van team: Mindful Walk Uden )

Deelnemer is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (0%)

Deze Mindful Walk in Uden op Blue Monday staat volledig in het teken van de Stichting MIND. Deze stichting wil psychische problemen voorkomen en mensen die hiermee te maken hebben ondersteunen. Bij Mind vindt je hulp, informatie, inspiratie en steun. De gehele opbrengst van de Mindful Walk gaat dan ook naar de stichting Mind. Bewegen is belangrijk om lichamelijk gezond te blijven, maar het is ook bevorderlijk voor je geest. Vooral je stemming verbetert. Van wandelen, sporten en bewegen in de buitenlucht word je een opgewekter en vrolijker mens. Mijn doel voor deze walk is om het taboe van het onderwerp ''depressie'' te verbreken en het bespreekbaar te maken. Wandel je mee op 20 januari?

Ik, Joke Bergsvoort van Het Bergpad, organiseer een Mindful wandeling door Uden. We doen onderweg nog leuke en inspirerende Mindful oefeningen. Je zult merken dat dit een hele nieuwe ervaring is! Je hoofd komt in beweging of liever gezegd je hoofd komt tot rust.... En hoe leuk is dit als we ook nog geld in kunnen zamelen voor het goede doel?

We starten op maandag 20 januari om 19.00 uur vanaf het adres Landschrijversveld 532 te Uden rond 20.30 uur weer zullen terug keren. Dan kan je als je wilt nog een kop thee of koffie drinken.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.