MindWalker

Jolanda Hogenbirk

( Lid van team: MindWalker )

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
Normal 9d5ad12a98216481c9666b54e6fb3ebc910eac88
van totaal € 150 (0%)

In het voorjaar van 2017 raakte ik in een burn-out. Om minder stress te voelen heb ik een cursus mindfulness gevolgd. Ik besefte hierdoor dat ik niet in het 'hier en nu' leefde, maar op de automatische piloot. Doordat ik me, door de mindfulness cursus, van alles meer bewust werd, ging er vooral bij het wandelen letterlijk een wereld voor me open! Ik zag en hoorde opeens van alles. Zo heb ik er een nieuwe hobby bij: vogels kijken. Tijdens deze periode heb ik ondervonden hoe effectief de combinatie van beweging (wandelen) en mindfulness in de natuur is. Toen ik in aanraking kwam met Mindful Run, viel voor mij alles op z'n plek. De ademhalingstechniek die ik daar leerde maakte voor mij het plaatje compleet. Het was dan ook een logische stap om de opleiding Mindful Run / Mindful Walk instructeur te gaan volgen. Sinds 2 jaar geef ik cursussen Mindful Walk en Run en ben ik wandelcoach.

Aangezien mindful bewegen niet alleen bij Burn-out heel effectief is maar ook bij depressie, steun ik MIND met een Mindful Run op 20 januari.

Kom het ervaren!

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.