Runningtherapie tegen de symptomen van depressie

Dit is de actie van Jonnie Ploeg
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (106%)

Ik heb zelf een aantal depressie gehad en weet hoe moeilijk het kan zijn de taboe's te doorbreken en er weer uit te krabbelen. Dat gaat met vallen & opstaan en stap voor stap .Regelmatig en rustig hardlopen heeft mij daarbij enorm geholpen. Ik heb er uiteindelijk zelfs mijn beroep van gemaakt want als sportleraar en ex-psychiatrisch verpleegkundige komt alles samen in mijn Praktijk Runningtherapie De Ronde Venen.

Ik ondersteun het initiatief van MIND dan ook met hart en ziel en hoop er maandag de 15e een leuke en bijzondere dag van te maken. Kom jij ook?

Het startpunt is het geweldige koffiehuis De Goede Morgen, gerund door mensen met een beperking, de koffie en zelfgemaakte taart is er verrukkelijk! Je bent welkom van 10.00-13.00 op maandag 15 januari.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je hebt geen hardloopervaring nodig, je hoeft ook niet depressief te zijn om te komen. Kom gewoon, neem je hardloopschoenen mee en we lopen samen een rondje in de prachtige omgeving. En als je wilt, DONEER een bedrag voor de nare ziekte DEPRESSIE!

Vandaag ben ik ruim 3 uur bezig geweest om gekleurde ballonnen op te hangen langs de 3 routes. Waarschijnlijk door de kou zijn ze inmiddels bijna allemaal half leeggelopen. Het beeld daarvan is eigenlijk wel toepasselijk morgen: Een depressie kan precies zo zijn: Je voelt je als een leeggelopen ballon.

Hardlopen is een uitstekend middel om jezelf letterlijk weer lucht te geven en weer te gaan leven!!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 6 13-01-2018 | 20:12
€ 25 12-01-2018 | 20:25
€ 15 08-01-2018 | 19:29 Super goed initiatief!!
€ 25 03-01-2018 | 22:09
€ 10 11-12-2017 | 19:31