Rennend blue monday door

Dit is de actie van Judith Gijsbers
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
Normal 30b2c4b53a5f858b8825d4491d35b7a801266293
van totaal € 100 (682%)

Zelf heb ik van dichtbij te maken gehad met psychische ziekte, daarom wil ik me inzetten voor MIND en hun goede doel. Ik steun hun graag om meer aandacht te krijgen voor psychische gezondheid. Er is veel onwetendheid en onbegrip voor deze slopende ziekte, de weg om juiste hulp te krijgen kan vaak moeizaam zijn. Ook is er nog veel onbegrip over dit onderwerp, vrienden en familie willen vaak steun bieden, maar weten niet wat ze moeten zeggen. Daarom is het belangrijk om dit bespreekbaar te maken.

Door mijn ervaring te delen ben ik me nog meer bewust geworden hoeveel mensen hier mee te maken hebben, zelf, of in hun directe omgeving. Om hier aandacht voor te vragen wil ik deze run graag samen met jullie doen!

Hardlopen is een grote passie van mij. Tevens ben ik nu looptrainer in opleiding. Het lopen is voor velen een goed middel om gedachtes te verzetten. Hardlopen helpt mij vaak om in stressvolle periodes te ontspannen en overeind te blijven. Plezier hebben en ontspannen staat voorop, en natuurlijk hoort daar dan wel een uitdaging bij. Het lopen in de buitenlucht kan een gevoel van vrijheid geven, je lichaam zet je actief in beweging, vaak kom je mooie uitzichten of inzichten tegen. Zelf helpt het trainen in een groep me om persoonlijke prestaties te verbeteren, me te motiveren. Vooral ook het sociale aspect is waardevol, je hebt dan een gezamenlijke hobby en passie die je uitoefent, maar je kan elkaar ook helpen en steunen. Mijn eigen ervaring om te lopen in een groep is dat iedereen welkom is, dat ieder geaccepteerd wordt op zijn/haar niveau en dat er mensen zijn die echt voor je klaar staan. Graag wil ik deze ervaring met je delen! Kun je (nog) niet rennen? Geen probleem, dan is de ronde ook te wandelen. Samen met jou maken we van Blue Monday, Blue RUNday !

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 15 15-01-2018 | 11:09
€ 5 15-01-2018 | 10:20
€ 15 15-01-2018 | 10:08
€ 25 14-01-2018 | 19:58 Ik heb helaas ook zelf moeten meemaken hoe het je leven kapot kan maken. Het blijft een gevecht....
€ 5 14-01-2018 | 13:09