The Green Factory for charity

Kelly Zonneveld
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 2.500 (70%)

Wij zijn 18 gemotiveerde studenten van de opleiding Bloem en Design van het Clusius college te Alkmaar. Voor een examen opdracht moeten wij een eigen onderneming starten, dit doen wij door middel van verschillende projecten te organiseren en voor 1 week een winkel te openen. Alle winst die er gemaakt wordt zal worden gedoneerd aan MINDyoung. Wij hebben hiervoor gekozen omdat het iedereen kan overkomen. Niet alleen volwassenen maar ook jongeren.

MINDyoung is een initiatief van MIND en Diversion. Zij willen zorgen dat het psychisch leed verminderd en dit bespreekbaarder wordt. Met de MIND Young Acadamy starten zij een scholenproject op het VMBO en MBO om psychische problemen bespreekbaar te maken in de klas. Deze 'lessen' worden gegeven door educators die hun eigen verhaal delen en zo de boodschap: 'Praat erover, want je bent niet de enige!' willen meegeven.

Onze shop for a week gaat maandag 23 januari om 13.00 uur open en is tot zaterdag 28 januari tot 13.00 uur. Voor de openingstijden en projecten, neem dan een kijkje op onze facebook pagina The Green Factory 'For charity' of op onze website The Green Factory.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 1.750 20-06-2017 | 15:42