Het is OK!

Kim van Haren
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
Normal 8380cb4c0d60ec0eacac0e1f634451b25f60768e
van totaal € 100 (20%)

Aanstaande maandag is het de “somberste dag van het jaar” althans, dat zeggen ze weleens. Het is maar net wat je er van maakt. Blue monday.

Maar buiten deze dag kan je je ook wel eens somber voelen. Of misschien wel voor een langere tijd. En als eerst wil ik zeggen: het is oké als je je zo voelt. Het is niet erg om je niet altijd happy te voelen. Sterker nog, ik denk dat het best normaal is. 
Wat belangrijk is is dat hier open over wordt gepraat. En dat wanneer het even niet zo lekker gaat en iemand vraagt, "Joh hoe is het?" Dat je ook kunt antwoorden: "Nou, eigenlijk niet zo lekker op dit moment."

Omdat ik zelf een hele periode last heb gehad van een depressie, maar daar gelukkig weer bovenop ben gekomen, heb ik ondervonden hoe belangrijk de juiste steun is. Over dit onderwerp praten en je uiten over je gedachten en gevoelens kan soms best zwaar zijn, maar het kan je ook enorm helpen! 
Daarom ben ik blij dat MIND deze actie organiseert en ik doe daar dan ook graag aan mee. Voor elke 5 euro die gedoneerd wordt, loop ik een kilometer. 

Het geld wat ik ophaal wordt besteed aan hulp voor jongeren die psychische klachten ervaren en/of depressief zijn. Help je mee?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 5 15-01-2021 | 22:52
€ 10 15-01-2021 | 17:46
€ 5 15-01-2021 | 16:38