Maak het bespreekbaar

Larissa Dedding

( Lid van team: Samen sterk  )

Deelnemer is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 400 (128%)

Waarom ik meedoe aan Last Man Standing? Omdat ik afgelopen paar keren thuis zat en met een gevoel van warmte en trots keek naar alle stoere kanjers die het aandurfden om op de paal te gaan staan. Ik besloot dat ik niet achter kon blijven en dit ook een keer moest ervaren. Daarnaast is het natuurlijk ook super tof dat je hiermee geld kunt ophalen voor MIND!

Ik heb veel affiniteit met de GGZ, zowel aan de kant als hulpvrager, hulpverlener en activiste met mijn eigen pagina Maak Het Bespreekbaar! (instagram.com/maakhetbespreekbaar/) Nog een reden om mee te doen aan Last Man Standing!

Dit jaar wordt het opgehaalde geld ingezet om psychische problemen bij jongeren te voorkomen.
Jongeren, waarvan in deze tijd veel wordt gevraagd en veel te maken hebben met lastige maatschappelijke thema’s.
Jongeren, het fundament voor onze toekomst.
Jongeren, die tegenwoordig veel te maken krijgen met prestatiedruk.
Jongeren, de groep waarvan bekend is dat zij steeds meer te maken hebben met psychische problemen.

Ik ben van mening dat, wanneer je vroeger begint met voorkomen van psychische problemen, dit veel kan opleveren voor later. Wanneer je daarnaast er ook voor zorgt dat het makkelijker wordt om over problemen te praten en hierbij ook passende hulp en advies kunt bieden zullen jongeren ook minder lang rondlopen met hun problemen en kun je dus ook voorkomen dat deze klachten verder verergeren. Een mega belangrijk onderwerp dus!

Het feit dat het fysieke evenement van Last Man Standing niet doorgaat vind ik natuurlijk behoorlijk jammer, maar onze gezondheid gaat nu eenmaal even voor. Ik hoop dat het fysieke evenement volgend jaar wèl door kan gaan!
Het niet doorgaan van het fysieke event heeft overigens wel een voordeel; er kunnen meer mensen meedoen, waardoor er hopelijk nog meer geld opgehaald kan worden.

Waar ik zelf ga staan weet ik nog niet zo goed, ik heb al een aantal plekken uitgeprobeerd; wasmachine, wc, bed, met kat, binnen en buiten maar ik ben er nog niet helemaal over uit waar ik ga staan. Wel weet ik dat ik niet alleen ga staan, samen sta je sterker en immers is dat ook veel gezelliger.

Ik verheug mij enorm op het evenement en hoop dat er veel geld ingezameld mag gaan worden. Binnen mijn omgeving heb ik ook mijn actiepagina gedeeld, behoorlijk eng aangezien niemand wist dat ik met psychische problemen kamp. Gelukkig kreeg ik veel positieve reacties hierop en kon ik ook mensen aansporen om zelf ook open te zijn over hun psychische gezondheid. Mensen vertelden dat ze trots op mij waren omdat ik open durfde te zijn, dat ik een voorbeeldfunctie had voor hen en dat het veel kracht en integriteit laat zien dat je je eigen realiteit aan de buitenwereld laat zien om daarmee de wereld een beetje beter te maken.

Ik kijk enorm uit naar 31 oktober. Tot dan kun je je nog steeds opgeven om zelf mee te doen, ook kun je nog steeds doneren. Tot dan!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 28-10-2020 | 12:24
€ 15 28-10-2020 | 11:46 Voor mijn fantastische oud-leerling waar ik onwijs trots op ben. Wat een sterke mooie vrouw!! Liefs, Marieke (trajectbegeleider Sancta)
€ 25 27-10-2020 | 18:38 Omdat je zo slim, knap en leuk bent
€ 5 09-10-2020 | 11:21
€ 5 08-10-2020 | 20:32
Bekijk alle

Wauw!

18-10-2020 | 22:36 115% van mijn doelbedrag behaald door middel van maar liefst 26 donateurs! BEDANKT!Over twee weken is het zover; tijd om 3 uur lang op de denkbeeldige paal in het water te gaan staan, ik heb er zin in!Nogmaals bedankt voor alle steun, het geld komt goed terecht namelijk; het voorkomen en behandelen van psychische problemen bij jongeren. Iets waar ik natuurlijk achter sta!
Lees meer