#ikrenvoorMIND #ikbenOPEN

Lilian Haarmans

( Lid van team: Blue Amsterdam )

Qr
van totaal € 100 (20%)

Mijn naam Lilian Haarmans en ik doe mee met de Blue Monday Run Amsterdam om openheid over psychische klachten te bevorderen. Om mij mentaal beter te voelen loop ik hard. 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 29-12-2019 | 13:53 Ik steun MIND door op 20 januari mee te doen aan de Blue Monday Run en heb zelf €20 gedoneerd. Hiermee kunnen meer mensen met psychische klachten beter geholpen worden, want de wachtlijsten zijn te lang (2 tot soms wel meer dan 7 maanden). Ik vind het ook belangrijk dat er meer openheid komt en dat het taboe rondom depressie verdwijnt. Je psychische gezondheid is net zo belangrijk als je fysieke! #ikrenvoorMIND #ikbenOPEN
€ 5 20-11-2019 | 09:53