Geen controle meer maar vrijheid!

Lisanne Wille

( Lid van team: Stichting JIJ )

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 250 (36%)

Ik ben Lisanne en doe 22 juni mee met Last Man Standing namens Stichting JIJ.

Dit doe ik omdat ik het belangrijk vind dat psychische problematiek bespreekbaar wordt gemaakt. Mijn eigen strijd met onder andere Anorexia Nervosa is voorbij, en daardoor weet ik dat herstel mogelijk is. Nog steeds weet ik hoeveel controle de ziekte en het herstel hebben op je leven, en ben ik dankbaar dat ik de vrijheid terug heb gekregen!

Om iets met mijn eigen ervaring te kunnen betekenen voor een ander ben ik werkzaam als ervaringsdeskundig vrijwilliger bij Stichting JIJ. Het is van belang dat stichtingen zoals MIND en Stichting JIJ hun waardevolle werk kunnen blijven doen. 

Jij kan ons daarbij helpen door een klein bedrag te doneren waarbij je anderen helpt op weg naar herstel. Zodat degenen die nu worstelen kunnen voelen dat vrij zijn weer kan!

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 21-06-2019 | 22:50
€ 25 21-06-2019 | 22:50
€ 10 23-05-2019 | 16:25 ik ondersteun graag iemand die het hart op de goede plaats draagt en onderschrijf het statement.
€ 30 09-04-2019 | 12:09