Doe vandaag iets waar je toekomstige ik je dankbaar voor zal zijn.

Liselot Bakker

( Lid van team: Hope is the only thing stronger than fear.  )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 150 (216%)

Te veel mensen moeten te lang wachten op hulp, een luisterend oor of gewoon een troostende arm om hun heen. Als hier om gevraagd wordt, Is de draaglast vaak al te groot. Als elke dag een gevecht is, voelt een dag als een jaar. Samen met dit team. Wil ik me hier voor inzetten! Bewustwording is stap 1.

Al jaren lang vecht ik tegen depressie door PTSS, of zoals ik in therapie geleerd heb: Ik probeer er goed mee om te gaan in het Hier & Nu. Soms gaat het goed, zelfs voor langere tijd. Dit is echt super natuurlijk! Wat er dan gebeurd: Je stopt met je therapie. Maar als het dan weer even iets minder gaat en je eigenlijk gelijk handvaten nodig hebt om op de goede weg door te gaan, je weer op de wachtlijst wordt geplaats. Vaak met een minimale wachttijd van 6 maanden. Ook is dan te hopen dat je bij je oude vertrouwde therapeut terecht kan. Door die 6 maanden kan "het gaat even minder goed" ombuigen naar, de depressie heeft gescoord en het is 1-0 tegen. Dit is in het kort mijn persoonlijke verhaal. Maar ook in mijn werk als hulpverlener zie ik te lange wachttijden met alle gevolgen van dien. En daarom sta ik samen met mijn team op een paal boven water! Voor elkaar en met elkaar, want ook dit doen we samen. Samen sterker. Kom en steun ons team. Alvast bedankt.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 24-06-2019 | 09:08
€ 5 22-06-2019 | 15:55
€ 15 22-06-2019 | 00:12
€ 25 21-06-2019 | 21:46
€ 10 17-06-2019 | 12:24