Road For menthal healt

Maaike Van Veen
Qr
van totaal € 1.000 (6%)

Zelf kamp ik met psychische problemen. En ik wil daarom in actie komen voor MIND. Samen met uw donatie en mijn missie wil ik geld ophalen. Omdat Mind meedraagt aan verbetering in de psychiatrie vond ik het een mooi doel. Samen ben je sterker dan alleen ! 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 50 27-03-2020 | 12:35 Succes groetjes oma !
€ 10 27-03-2020 | 12:33 Succes maaike ! Ton
Bekijk alle

The road to mental health #1

27-03-2020 | 13:00  START  25 maart 2020 vandaag ben ik samen met mijn zusje van start gegaan met mijn missie. We zijn van start gegaan op skeelers. En hebben de eerste 5 km er op zitten. Ik doe dit via Conqueror challenges. De bedoeling daar van is dat je via de wereld kaart allemaal plaatsen aan klikt. Dan krijg je als je klaar bent een aantal kilometers die je weg nodig heeft voor je einddoel. Zelf besloot ik rond heel Nederland te gaan en als finish te eindigen in New York. Het leuke van deze missie is dat je geen tikkets hoeft te boeken naar New York (al zal ik dat stiekem toch graag een keer doen) maar gewoon in je eigen omgeving kunt starten. Na je sport activiteiten druk je op gegevens invullen en dan zie je hoe ver je al bent met je wereld reis op de kaart. Enorm leuk ! En heel motiverend !! Ook kun je er een goed doel aan hangen. En dat heb ik gedaan door middel van MIND. Ik vind het namelijk belangrijk dat er een goede hulp is voor psychiatriese klachten. Omdat ik zelf mee maak weet ik hoe het er kan zijn. Ik vind belangrijk dat iedereen op de goede manier geholpen kan worden. En daarom vind ik het zo mooi dat Mind onderzoeken doet en kijkt naar de hulp vraag. Ik hoop dat jullie mij willen helpen. Met uw donatie en mijn inzet om de wereld over te gaan met Google Maps hoop ik veel geld op te halen. Dank voor uw steun en interessen. Zonnige groetjes, Maaike van Veen 
Lees meer