Ik doe mee aan Last Man Standing op 20 juni 2020

Marissa Koster

( Lid van team: Stichting JIJ )

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 150 (0%)

Psychische problemen....iets waar ik zelf al jaren mee worstel en vaak zo eenzaam in heb gevoeld en soms nog steeds doe. Die eenzaamheid is één van de vele redenen waarom ik mij in zet voor dit goede doel. Het bespreekbaar maken van psychische problemen, de verbinding maken met ieder persoon die met zichzelf worstelt, naar buiten brengen dat het oké is om te delen en dat je er mag zijn met alles wat je in jezelf
meebrengt. Dit alles is zo ontzettend belangrijk! Er moet meer openheid komen om te laten zien dat je niet alleen bent & om psychische problemen eerder te kunnen constateren waardoor sneller de juiste hulp en begeleiding kan worden verkregen wat herstel kan bevorderen.

Tegelijkertijd is dit alles ook een reminder naar mijzelf toe in de strijd die ik nog steeds voer, dat ik ook oké ben ondanks alles.... Samen de kracht hieruit putten om door te blijven zetten, samen de strijd aangaan!

Help jij mij mee?!! Dat zou ik super tof vinden!!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.