Runday Funday

Meriam Verhoef

( Lid van team: Happy Mindful Runners Utrecht )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (25%)

Pas toen ik niet meer kon (hard)lopen vanwege een blessure merkte ik wat Hardlopen met me doet. Het maakt m'n hoofd leeg, het maakt dat ik kan (buiten) spelen, het lucht op, het maakt me blij!

Gelukkig heb ik zelf nooit een depressie hoeven ervaren. Ik zie in mijn omgeving mensen die daar wel mee worstelen en ik zie ook wat bewegen en hardlopen voor ze doet. Mensen herstellende van een burnout die meedoen aan de Mindful Run of Mindful Walk leren hun patronen herkennen tijdens de 5 weekse cursus. Voor mij is het dus helemaal logisch om dit initiatief van MIND om tijdens Blue Monday een Run te organiseren, te omarmen.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 09-12-2019 | 10:46