Ook voor naaste geld: lange wachttijden zorgen niet voor minder zorg behoefte maar juist voor meer escalatie en crisis!

Dit is de actie van Michèle Ferriere
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
Normal 3fbfbb9842559a482aacdcb95281b77ce85148d0
van totaal € 100 (112%)

Als familie ervaringsdeskundige weet ik hoe zwaar het soms is om een partner met psychische klachten bij te staan. Lange wachttijden zorgen niet voor minder zorg behoefte maar juist voor meer escalatie en crisis met alle gevolgen van dien, niet alleen voor de patiënt zelf maar ook voor zijn omgeving. Alles komt op hun bordje: de zorg voor de zieke partner en diens behandeling, het reilen en zeilen thuis, inkomen en opvoeding. Door overbelasting is het risico dat partners, kinderen en andere mantelzorgers ook achter aan de wachtrij komen te staan bij de ggz omdat ze uiteindelijk zelf hulp nodig hebben.

Voor deze vergeten groep sta ik namens Stichting Villa Balans op 24 juni op een paal.

Stichting Villa Balans zet zich in voor partners van mensen met psychische klachten waarbij ook kinderen in het gezin ondersteund worden. Stichting Villa Balans is een landelijke organisatie met professionele ervaringsdeskundig coaches die ondersteuning bieden aan deze groep mantelzorgers met een online platform en per regio partnergroepen en individuele coaching. Omdat ik iets wil doen met mijn ervaringsdeskundigheid ben ik aangesloten als coach bij deze mooie organisatie.

www.villabalans.nl

www.micheleferriere.com

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 10 24-06-2017 | 10:21 Ik sta vierkant achter deze actie van Michele, het is vreselijk hoe lang wachttijden oplopen en wat dat voor effect heeft weet ik helaas alles van. Hier moet iets aan gebeuren!
€ 32,50 19-06-2017 | 16:22
€ 15 18-06-2017 | 16:42 Omdat Michèle een kei is - zowel professioneel, privé alsook voor haar omgeving/collega's - als het gaat om overeind blijven. Succes!
€ 15 18-06-2017 | 15:25 Succes Michele👍💪
€ 25 15-06-2017 | 14:54 Ik doneer omdat ik zelf vaak tegen wachten aanliep met mijn ex-vrouw. En ondertussen de boel alleen draaiende houden qua zorg, kinderen en werken.En weet hoe ellendig dat is. En de doelgroep waarmee en waarvoor ik werk veel met GGZ te maken heeft en dus ook met de vaak te lange wachttijden. Heel veel succes!