Mind Blue Monday Move Mindful

Move Mindful

( Lid van team: Move Mindful )

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 50 (162%)

Tijdens mijn werk en dagelijkse bezigheden kom ik veel in contact met mensen die recidief depressief zijn. Een depressie maakt geen onderscheid tussen jong of oud. Steeds meer jongeren zijn depressief, doordat ze snelheid en de druk van de huidige maatschappij niet (meer) aan kunnen.
Er is niet één speciale oorzaak voor het ontstaan van een depressie. Sommige mensen hebben aanleg, anderen zijn door omstandigheden beïnvloed, maar meestal is het van alles wat. Het is niet eenvoudig om dé oorzaak van een depressie op te sporen.
Daarom wil ik een steentje bijdragen om psychische problemen te voorkomen en om mensen die hiermee te maken hebben te ondersteunen.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 6 21-01-2020 | 14:26 Voor dit doel, MIND BLUE MONDAY train ik graag een keer mee, met de training van Move Mindful!
€ 5 21-01-2020 | 14:24 Ik kon helaas vanwege een blessure niet meelopen met de maandag training, maar wilde wel graag een donatie doen. Gr Ineke
€ 40 21-01-2020 | 14:12 Deze donatie komt voort uit de training die ik op Blue Monday heb gegeven. De bijdrage die de atleten normaal gesproken betalen voor een training, zijn gedoneerd aan MIND.
€ 15 08-01-2020 | 15:31
€ 15 08-01-2020 | 11:59
Bekijk alle

Blue Monday

21-01-2020 | 14:18 De hardlooptraining op Blue Monday stond in het teken van MIND. Uitleg gegeven over wat MIND doet en waar de donaties oa voor worden gebruikt. De training zelf bestond uit een warming, met aansluitend een interval aan de hand van een kaartspel. Afgesloten met een springtouw oefening, heuvelraining en een cooling down.  Na de training het bedrag bekend gemaakt dat gedoneerd wordt aan MIND en afgesloten met koffie en thee.  De deelnemers zijn allemaal happy naar huis gegaan. 
Lees meer