In mijn korte broek op een paal

Nicole ter Morsche

( Lid van team: Stichting Zebra Voorlichting )

Deelnemer is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 250 (144%)

Vorig jaar (2018) ging ik voor het eerst op een paal staan bij de Last Man Standing. Ik stond er zes uur lang IN KORTE BROEK. En dat is voor mij een enorme stap want mijn littekens laten zien aan de buitenwereld blijft altijd een grote enge stap. Elke keer weer opnieuw.

Bang voor het oordeel. Bang voor reacties. Maar niets dan liefde. Van de mensen om me heen, die me erdoorheen sleepten die 6 uur lang. Maar vooral het gevoel van saamhorigheid. Er stonden zoveel meer mensen met littekens, op hun lijf of hun ziel. Met pijn in het verleden of in het heden. Mensen die door een ziekte, omstandigheden of trauma geraakt zijn in hun leven. En ook weer de kracht vonden om op te staan. Ik ga staan, ik ga op een paal. Om te laten zien hoe sterk ik ben geworden. Om te laten zien dat ik na ruim 12 jaren van zelfbeschadiging ik hersteld ben. Als ik op die paal ga staan alweer bijna 7 jaar. Ik ben trots. En daarom sta ik op deze paal. Trots op mijzelf. Trots op de mensen die naast mij staan. Trots op zebra.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 100 22-06-2019 | 00:15 omdat wij trots zijn op de motivatie en gedrevenheid van Nicole en de doelstellingen van de stichting
€ 10 11-06-2019 | 11:04 Heel veel succes!
€ 5 25-05-2019 | 17:45
€ 10 25-05-2019 | 17:28
€ 5 25-05-2019 | 13:11 Gedoneerd lieve Nicole. Ik weet hoe belangrijk het is. En ondanks dat ik er niet fysiek bij ben, ben ik in gedachten wel bij jullie. Fantastisch team! Trots op de Zebra's. X