Ik doe mee aan Last Man Standing@home op 31 oktober

Niels Simons

( Lid van team: Team Kiemuur )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 250 (74%)

Hoi allemaal!

vroeger heb ik veel moeilijke periodes gehad in mijn leven. Ik praten daar niet over ik hield alles voor mijzelf waardoor de problemen steeds groter werden. Mijn herstel proces en mijn eerste stappen naar healing zijn begonnen doordat ik mezelf uitging spreken. Ik vind dat er een groot taboe heerst om te praten over verslavingen, pshychische klachten en suicidale gedachten. Ik spreek uit ervaring, dit heb ik zelf zo ondervonden. Er moet meer ondersteuning en onderzoek komen om pshychische problemen te voorkomen en om meer openheid te creeren

Daarom doe dit jaar mee met Last Man Standing@home. Dit is een unieke editie van Last Man Standing waarbij je maximaal 3 uur op een verhoging in je eigen omgeving gaat staan. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen. Steun jij mij? Doneer dan, dank je wel.

Ik heb mij als deelnemer aangesloten team kiemuur ribw brabant 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 26-10-2020 | 15:34
€ 10 26-10-2020 | 14:59 Omdat het enorm belangrijk, moeilijk en dapper is om kwetsbaarheid en ook zelfdoding (gedachten) bespreekbaar te maken. De taboe mag echt doorbroken worden; het zou denk ik heel veel helpen. Niels lof voor jou!
€ 10 25-10-2020 | 08:57 Prachtig omschreven maat en super trots op jou!!
€ 10 24-10-2020 | 16:37
€ 10 24-10-2020 | 11:42 Goed bezig, Niels! Mooi mens, mooi verhaal, mooi pad.. En dat mag gezien en gehoord worden♥️