Celebrate every tiny victory✨

Nienke Lentjes

( Lid van team: Strong like a fighter )

Deelnemer is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 250 (367%)

Ik wil mij graag inzetten voor het goede doel en niet zomaar. Het is zo belangrijk om op tijd geholpen te worden. Iedereen verdient goede zorg en het is juist zo belangrijk om het met iemand samen te kunnen doen. Iemand die je kan helpen met de struggles in je hoofd. Iemand die het met je op een rijtje zet omdat je zelf niet meer kunt inzien wat realistisch is en wat absoluut niet.

Zelf kan ik hier over mee praten. Jaren van afdeling naar afdeling. Niemand die mij begreep voor mijn gevoel. Op mijn laatste afdeling heb liefdevolle hulp mogen ontvangen waardoor ik weer lichtpuntjes ging zien. Langzaam ging ik vooruit. Stapje voor stapje veranderde in sprong naar sprong. Samen met mijn hulpverleners kon ik de de overwinningen gaan vieren. Wat ik geleerd heb is dat ik er niet alleen voor sta en dat het helemaal niet erg is om iets samen te doen. Omdat ik dit zelf allemaal heb ervaren weet ik dat hulp noodzakelijk is.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 5 22-06-2019 | 19:56
€ 10 22-06-2019 | 14:11 Heel veel succes en bedankt voor alles. Liefs Lianne (zus van Anouk)
€ 10 22-06-2019 | 13:36 Super knap Nienke! Een moeilijke tijd gehad, maar nu weer veel lichtpuntjes. Je hebt dat toch maar mooi gedaan! Nu zelfs ook voor anderen in actie komen. Topper!
€ 15 22-06-2019 | 09:25 Omdat jij het voorbeeld bent en mag zijn voor heel veel jongeren. Onwijs gaaf dat je door middel van deze actie aandacht vraagt voor iets waar het in Nederland veel meer over zou moeten gaan. Ik ben trots op je Nien en kijk uit naar wat jij mag gaan doen met jouw verhaal . Het feit dat je dit doet is al een verhaal opzich 👍
€ 50 22-06-2019 | 09:22 Wij doneren om jou te laten weten dat wij veel bewondering hebben Voor de wijze waarop jullie je krachten bundelen Heel veel succes