Celebrate every tiny victory✨

Dit is de actie van Nienke Lentjes

( Lid van team: Strong like a fighter )

Nog te gaan

van totaal € 250 (196%)

Ik wil mij graag inzetten voor het goede doel en niet zomaar. Het is zo belangrijk om op tijd geholpen te worden. Iedereen verdient goede zorg en het is juist zo belangrijk om het met iemand samen te kunnen doen. Iemand die je kan helpen met de struggles in je hoofd. Iemand die het met je op een rijtje zet omdat je zelf niet meer kunt inzien wat realistisch is en wat absoluut niet.

Zelf kan ik hier over mee praten. Jaren van afdeling naar afdeling. Niemand die mij begreep voor mijn gevoel. Op mijn laatste afdeling heb liefdevolle hulp mogen ontvangen waardoor ik weer lichtpuntjes ging zien. Langzaam ging ik vooruit. Stapje voor stapje veranderde in sprong naar sprong. Samen met mijn hulpverleners kon ik de de overwinningen gaan vieren. Wat ik geleerd heb is dat ik er niet alleen voor sta en dat het helemaal niet erg is om iets samen te doen. Omdat ik dit zelf allemaal heb ervaren weet ik dat hulp noodzakelijk is.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 10 21-02-2019 | 19:42 Ik ben een collega van jou zorgzame en lieve moeder, door de verhalen van je moeder ben ik erg trots op je dat je nu al zover bent gekomen. Doe je best en geniet van alles wat je kunt doen in jouw leven.
€ 5 21-02-2019 | 18:23 Hey Nienke, Je bent een topper! Wat goed dat je je eigen ervaring inzet voor meer awareness. Hopelijk blijf je nog meer mooie stappen zetten. Liefs, je naamgenootje Nienke ;)
€ 15 21-02-2019 | 17:40
€ 10 19-02-2019 | 19:24 Lieve Nien, Jij bent een kanjer! Ook dit kan jij!!
€ 10 18-02-2019 | 22:52 Je bent een kanjer!