Numafa - Ride for a Mind

Dit is de actie van Numafa Ride for a mind

( Lid van team: Numafa )

Deelnemer is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.000 (373%)

Vanuit het bedrijf Numafa willen wij een actie starten om een goed doel te sponsoren dat gericht is op ondersteuning van de geestelijke gezondheidszorg. Wij vinden dat er een taboe rust op het geestelijk ziek zijn en dat dit taboe doorbroken moet worden. Daarom willen wij een jaarlijkse actie starten. Dit jaar willen wij met maximaal 50 motorrijders, uit veiligheidsoverwegingen, de aftrap geven door een route door Nederland te rijden van zo’n 240 kilometer. Het bedrijf Numafa sponsort 20 euro per deelnemende motorrijder en daarnaast hopen we op andere sponsoren die ook willen helpen om deze actie zo succesvol mogelijk te maken.

 

Het eerste jaar zal een trial zijn om te kijken hoe het zich ontwikkelt en de daaropvolgende jaren zouden we deze actie willen herhalen. Via deze weg hopen wij als bedrijf én als mensen, ons steentje bij te dragen aan de verbetering van de geestelijke gezondheidszorg in Nederland.

 

Dit jaar willen wij op 29 september om 10.00 uur van start gaan in Heinenoord en hopen wij eind september onze actie succesvol afgerond te hebben.

 

Tijdens de rit zullen we nog ergens stoppen om wat te drinken en wat te eten. Deze kosten dienen door de deelnemers zelf op dat moment voldaan te worden. Er dienen verder geen inschrijfkosten betaald te worden, maar een donatie aan het goede doel wordt zeker gewaardeerd. Doneren kan via de volgende link: https://www.doemeemetmind.nl/actie/numafarideforamind

 

Zou je zelf mee willen rijden op 29 September of ken je iemand die mee zou willen rijden? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar o.andeweg@numafa.com met je naam. Wij zullen dan ter zijner tijd nog een e-mail toe sturen met exacte gegevens over het verzamelpunt en praktische zaken. Probeer dit wel zo snel als mogelijk te doen, want vol is vol.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 25 07-10-2018 | 23:04
€ 25 30-09-2018 | 12:03
€ 30 30-09-2018 | 11:35
€ 1.400 30-09-2018 | 08:46 We hebben met een groep motorrijders een ride out gedaan voor Mind. We willen op deze manier helpen om het taboe op geestelijke gezondheid zorg te doorbreken. Op deze manier konden we een bijdrage leveren aan het goede doel dmv van donaties per motorrijder en we hebben er tevens een leuke dag van gemaakt. Dit gaat zeker een vervolg krijgen gezien de vele positieve reacties.
€ 70 29-09-2018 | 20:40 Ook bij psychisch leiden zou er meer zorg op maat moeten zijn! Aandacht!