Vanuit je hoofd naar je hart

Dit is de actie van Pascale Schutte
van totaal € 100 (15%)

Mijn motivatie is om meer aandacht te krijgen voor MIND!!!

Hardlopen heeft mij veel gegeven, door één te worden met mijn lijf, kan ik me gedachten helemaal loslaten, daardoor geniet ik meer van mijn omgeving en alles om mij heen. Zelf geef ik Bewust hardlopen/ wandelen en Mindfulfit cursussen en door te lopen met de combinatie van Mindfulness wordt je meer bewust, meer gefocust in het moment . Dit zorgt voor meer rust in je hoofd en geniet je meer van het moment, waardoor minder stress ervaart en meer energie krijgt.

Op Blue Monday geef ik een Bewust hardloop training , waar jij aan mee mag doen!!!

* Er wordt ontspannend getraind! * Ook voor beginnende loper * Locatie SInt Pancras * Start vanaf de Sporthal de Oostwal * Vertrek om 19:15 * Met jouw bijdrage (donatie aan MIND) * Steun je direct mensen met een depressie.

Al het ingezamelde geld van deze Blue Monday Run stelt MIND beschikbaar voor het uitbreiden en door ontwikkelen van de supportgroepen van de Depressie Vereniging. In deze groepen vertellen mensen elkaar hoe zij leven met hun depressie.  Zo’n groep kan een belangrijke rol ( gaan) spelen in iemand zijn of haar leven. Het zorgt voor herkenning en erkenning. En het draagt bij aan herstel. Op dit moment zijn er al bijna 60 supportgroepen in heel Nederland. Om deze supportgroepen te laten bestaan en uit te breiden, is geld nodig. Voor € 200,- kan een persoon het hele jaar deelnemen aan zo’n groep.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 15 03-01-2018 | 12:59