Stay Strong

Patricia de Boer

( Lid van team: Stichting Dalisay Recovery )

Deelnemer is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 250 (302%)

Meer begrip en openheid over psychische problemen. Maar ik ga vooral staan voor mijn lieve meisje Dalisay. Met haar in gedachten hoop ik zo lang mogelijk op de paal te kunnen staan. Helaas is mijn dochter Dalisay op 15 jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een eetstoornis, depressie en suicidaliteit. Ze heeft keihard gestreden, maar de negatieve gedachten waren voor haar sterk en helaas heeft ze zelf besloten om uit het leven te stappen. Dalisay was wel altijd heel open en wilde anderen helpen, dat was ook haar droom! Wij willen haar droom nu waarmaken om zo te voorkomen dat er nog meer jongeren overlijden aan deze vreselijke en ingewikkelde ziektes. Doordat Dalisay heel open was naar mij toe heb ik een kijkje kunnen krijgen in haar hoofd en denkwereld. Ik ben dankbaar dat ze dit met mij heeft willen delen. Ik hoop dat ik met deze kennis anderen kan helpen in hun strijd. We willen ze meegeven dat het helpt om er over te praten en dat je het niet alleen hoeft te doen! En dat je je er niet voor hoeft te schamen. Je hebt hier niet voor gekozen, maar je kan er wel zelf voor kiezen om voor herstel te gaan, met hulp van de mensen om je heen die om je geven sta je sterk! Stay Strong!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 21-06-2019 | 17:46 Omdat ik echt enorm veel respect heb voor hoe bijzonder jullie omgaan met het grote verdriet wat jullie is overkomen. Hoe jullie er zoiets moois en hoopvols van maken. X
€ 10 20-06-2019 | 12:45
€ 25 18-06-2019 | 12:23
€ 25 17-06-2019 | 20:55
€ 50 17-06-2019 | 18:45 Dalisay Recovery is een prachtige stichting met geweldige vrijwilligers, die bijzonder geïnspireerd worden door stichters Patricia en Ron de Boer, bijgestaan door zoon Kylian en grootouders Tom en Tonia!