Meedoen is winnen, dat is mijn persoonlijke ervaring

petra Palstra

( Lid van team: SocialRunTeam GGz Rivierduinen )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (0%)

Stigma doorbreken en mijn persoonlijke ervaringen delen doe ik graag. Op deze manier maak ik de wereld mooier. In 2020 doe ik inmiddels voor de 3e keer mee aan de Socialrun. Er zijn voor mij magische momenten ontstaan sinds het begin van dit unieke evenement . Met een lach en een traan steeds een stapje verder.

Meedoen is winnen doe ik inmiddels 365 dagen per jaar. Het is voor mij belangrijk om bij te dragen aan een inclusievere samenleving waar iedereen mag en kan meedoen. Ik weet uit eigen ervaring wat de impact is om weer mee te doen. Dit gun ik iedereen.

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.