last man standing 2020 Quinty

Quinty de Graaf
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 250 (672%)

Heei daar lezer,

Vorig jaar was de eerste keer dat ik mee heb gedaan aan last man standing. Dit jaar doe ik weer mee, het is alleen wel anders dat vorig jaar door het corona virus. Daarom is lastmanstanding@home bedacht.

We staan er met z’n alle op een stoel, bankje of een andere verhoging omdat we geld op halen om voorlichting programma’s te kunnen financieren bijvoorbeeld voor op scholen.

Dit is ontzettend belangrijk omdat een hele generatie dreigt op te groeien met mentale problematiek. Denk aan school stress, depressie, dwang stoornissen, eetstoornissen, angststoornissen, post-traumatisch stressstoornis ect. Ook om erover in gesprek te gaan dit is namelijk heel belangrijk. Daarnaast kunnen mensen van elkaar te leren. 

Zelf heb ik ervaren dat (h)erkenning ontzettend belangrijk is. Er zijn ontzettend veel stigma’s rond op mentale problematiek. Dit voor de omgeving soms erg lastig. Ook zijn de wachtlijsten in de mentale zorg veel te lang. Voor meerder mentale problematiek is het soms ingewikkeld om een instelling te vinden die je wil behandelen.

Ik hoop dat er door mijn bijdragen meer (H)erkenning komt voor mentale problemen, stigma’s (stukken meer) doorbroken worden en jongeren elkaar beter gaan begrijpen.

Al het opgehaalde geld gaat naar voorlichting programma’s over psychische gezondheid! Wil je alsjeblieft ook mee helpen geld op te halen? 

Heel veel dank voor het lezen van mijn motivatie. 

instagram

Liefs,

Quinty

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 10-11-2020 | 13:55 Ik ben ongelofelijk optimistisch over de aanstormende jonge generatie, die vooral wil bijdragen aan een betere wereld en impact wil hebben. Maar juist in dat "aanstormen" zit een risico. De druk is groot. En daarom juich ik een initiatief dat zich richt op de mentale gezondheid van deze mooie groep jongeren van harte toe. BB.
€ 25 09-11-2020 | 14:44
€ 15 31-10-2020 | 13:03
€ 15 31-10-2020 | 13:00 Ontzettend dapper hoe jullie je inzetten om psychische problemen bespreekbaar te maken. Zet ‘em op vandaag!!
€ 50 31-10-2020 | 11:55